Actueel

 • Sport
  4 juni 2014

  Bouwselect laat zijn sportieve hart weer spreken: het is (mede)sponsor geworden van het Selecteq schaatsteam, de ploeg van onder andere ‘marathoncrack’ Lammert Huitema. Vanaf komend seizoen is het logo van Bouwselect te zien op de schaatspakken van het eerste divisieteam van de ploeg.

 • Personeel
  23 november 2013

  Donderdag 14 november was het zover, het jaarlijkse bowlinguitje van Bouwselect! Deze keer heeft het bowlinguitje plaatsgevonden in Bowling & Party Centrum Drachten te Drachten en hebben wij vervolgens van een heerlijk Tjeukemeer Buffet mogen genieten bij het Van der Valk Hotel wat boven het Bowling & Party Centrum zit.

 • Nieuws
  25 oktober 2013

  We zijn blij met iedere volger op Twitter, maar de 200ste volger is toch wel een kleine mijlpaal en daarom werd de 200ste volger getrakteerd. Dat betekende op donderdag 10 oktober taart voor de Roelofs Groep uit Den Ham.

 • Nieuws
  14 oktober 2013

  Ook grote spelers zoals BAM springen in het gat dat duurzaamheid heet. Met een nieuw concept zorgen zij ervoor dat gemeentehuizen, sporthallen, zwembaden, scholen en andere gebouwen zonder extra kosten wel op energie kunnen besparen.

 • Nieuws
  1 oktober 2013

  Deurenproducent Van Vuuren Deuren uit Grou en de specialist in hang- en sluitwerk BPZ uit Tynaarlo slaan de handen ineen. BPZ neemt de aandelen van Van Vuuren over, zodat Van Vuuren een gelijkwaardig zusterbedrijf van BPZ wordt, dat zijn eigen naam behoudt.