Actueel

 • Personeel
  23 november 2014

  Ieder jaar organiseert Bouwselect in het najaar een bowlinguitje voor alle medewerkers. Zo ook in 2014: op donderdag 13 november in het Bowling & Partycentrum in Drachten. En ook dit jaar was het weer een spetterend spektakel.

 • Nieuws
  19 november 2014

  In 2015 treedt de nieuwe wet Werk en Zekerheid in werking. Deze wet heeft grote gevolgen voor werkgevers die met flexibel personeel werken. Bouwselect heeft deze maand twee voorlichtingsbijeenkomsten gehouden om haar klanten op de hoogte te brengen van de veranderingen.

 • Nieuws
  2 augustus 2014

  Net als in voorgaande jaren heeft Bouwselect in 2014 een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren door Marktonderzoekbureau Molgo. Uit dit onderzoek blijkt dat klanten Bouwselect waarderen om het persoonlijke contact, de flexibiliteit, de snelheid, de eerlijkheid en de deskundigheid.

 • Sport
  4 juni 2014

  Bouwselect laat zijn sportieve hart weer spreken: het is (mede)sponsor geworden van het Selecteq schaatsteam, de ploeg van onder andere ‘marathoncrack’ Lammert Huitema. Vanaf komend seizoen is het logo van Bouwselect te zien op de schaatspakken van het eerste divisieteam van de ploeg.

 • Personeel
  23 november 2013

  Donderdag 14 november was het zover, het jaarlijkse bowlinguitje van Bouwselect! Deze keer heeft het bowlinguitje plaatsgevonden in Bowling & Party Centrum Drachten te Drachten en hebben wij vervolgens van een heerlijk Tjeukemeer Buffet mogen genieten bij het Van der Valk Hotel wat boven het Bowling & Party Centrum zit.