Actueel

 • Nieuws
  2 juli 2013

  Op initiatief van Bouwselect is er donderdag 6 juni j.l. een BIM voorlichtingsmiddag georganiseerd. Dankzij presentaties van mevrouw van Loon namens Itannex en de heer Bergboer namens Bartels Engineering is deze bijeenkomst een groot succes geworden!

 • Sport
  17 juni 2013

  6 Juni was het zover. Alpe d’huZes. Team Hondsrug 4 Life heeft tijdens die grootse evenement de Alpe d’Huez maar liefst 24 keer bedwongen! Dit is natuurlijk een prestatie van formaat! Bouwselect is er dan ook trots op dat we dit mede mogelijk hebben gemaakt!

 • Nieuws
  30 mei 2013

  Werkzoekenden en werkgevers geven Bouwselect opnieuw een mooie voldoende voor de dienstverlening. Dit jaar (2013) is al weer het zesde jaar op rij dat Bouwselect onderzoek doet naar klanttevredenheid onder werkgevers en kandidaten.

 • Sport
  7 mei 2013

  Als maatschappelijk betrokken organisatie draagt Bouwselect graag haar steentje bij aan positieve initiatieven. Eén van de initiatieven waar wij nu hoofdsponsor van zijn is het team Hondsrug 4 Life dat meedoet aan de Alpe d’HuZes.

 • Nieuws
  22 april 2013

  Werkzoekenden die via Bouwselect aan het werk zijn gekomen zijn tevreden over ons! Hoe tevreden? En waarom? Dat kun je zien in het filmpje op onze site; Klik hier voor het filmpje (Onderaan de pagina) waarmee Bouwselect duidelijk wil maken waarom ze al 10 jaar meedraaien.