Actueel

 • Sport
  18 november 2015

  Op 11 november is de Elfstedenhal in Leeuwarden geopend. Met op een prominente plek op de boarding het logo van Bouwselect. Wij adverteren in deze nieuwe schaatstempel omdat wij ons betrokken voelen bij de noordelijke sport en de lokale sporters.

 • Nieuws
  10 november 2015

  De nieuwe vestiging van Bouwselect in Zwolle is sinds eind van de zomer open. Maar nu de gevelreclame op het pand zit, is de nieuwe locatie écht helemaal af. Bouwselect is een vestiging in Zwolle begonnen om zich beter te kunnen richten op de markt in het oosten en midden van Nederland.

 • Sport
  21 juli 2015

  Afgelopen winter gingen ze naar Scandinavië, deze zomer zijn ze Groot-Brittannië doorkruist, met als einddoel Aberdeen in Schotland. Abel Jan Reitsema, gedetacheerd via Bouwselect, heeft ook afgelopen editie deelgenomen aan de CarbageRun, een rally met totaal 550 oude barrels van maximaal €500,-.

 • Nieuws
  28 mei 2015

  Het persoonlijke contact, de goede bereikbaarheid en de snelheid van reageren. Dat zijn de aspecten van de dienstverlening waar klanten van Bouwselect het meest tevreden over zijn. Ze beoordelen onze service dit jaar met het rapportcijfer 7,6.

 • Nieuws
  17 mei 2015

  ‘Wat zullen we vandaag eens even gaan doen?’. Sinds kort is er in Groningen een nieuw antwoord mogelijk op deze vraag: fietsen langs de meest indrukwekkende nieuwbouwprojecten in de stad, met hulp van een app die informatie geeft en ook een blik in de toekomst.