Actueel

 • Nieuws
  14 oktober 2013

  Ook grote spelers zoals BAM springen in het gat dat duurzaamheid heet. Met een nieuw concept zorgen zij ervoor dat gemeentehuizen, sporthallen, zwembaden, scholen en andere gebouwen zonder extra kosten wel op energie kunnen besparen.

 • Nieuws
  1 oktober 2013

  Deurenproducent Van Vuuren Deuren uit Grou en de specialist in hang- en sluitwerk BPZ uit Tynaarlo slaan de handen ineen. BPZ neemt de aandelen van Van Vuuren over, zodat Van Vuuren een gelijkwaardig zusterbedrijf van BPZ wordt, dat zijn eigen naam behoudt.

 • Nieuws
  2 juli 2013

  Op initiatief van Bouwselect is er donderdag 6 juni j.l. een BIM voorlichtingsmiddag georganiseerd. Dankzij presentaties van mevrouw van Loon namens Itannex en de heer Bergboer namens Bartels Engineering is deze bijeenkomst een groot succes geworden!

 • Sport
  17 juni 2013

  6 Juni was het zover. Alpe d’huZes. Team Hondsrug 4 Life heeft tijdens die grootse evenement de Alpe d’Huez maar liefst 24 keer bedwongen! Dit is natuurlijk een prestatie van formaat! Bouwselect is er dan ook trots op dat we dit mede mogelijk hebben gemaakt!

 • Nieuws
  30 mei 2013

  Werkzoekenden en werkgevers geven Bouwselect opnieuw een mooie voldoende voor de dienstverlening. Dit jaar (2013) is al weer het zesde jaar op rij dat Bouwselect onderzoek doet naar klanttevredenheid onder werkgevers en kandidaten.