Actueel

 • Nieuws
  24 april 2015

  De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) heeft het initiatief genomen om een informatiepunt te lanceren voor flexkrachten en zzp’ers die een woning willen kopen: www.flexibelwerkenenwonen.nl Op de site zijn checklists opgenomen voor beide groepen flexibel werkenden om zelf te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om een hypotheek te verkrijgen.

 • Mededelingen
  22 april 2015

  Volgende week is Bouwselect vanwege feest- en herdenkingsdagen gesloten op: maandag 27 april (Koningsdag) maandag 4 mei (Dodenherdenking) dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag) De week erna zijn wij dicht op: donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) vrijdag 15 mei

 • Mededelingen
  28 maart 2015

  Aanstaande vrijdag 3 april is het Goede Vrijdag. Bouwselect is die dag gewoon open, maar we sluiten wel iets eerder dan anders. We zijn die dag tot 16.00 uur open. Op Tweede Paasdag, maandag 6 april, is Bouwselect de hele dag gesloten.

 • Sport
  28 februari 2015

  Bouwselect is een nieuwe sponsorverbinding aangegaan. We sponsoren nu het Skûtsje It Doarp Huzum. Dit Skûtsje uit het Leeuwardens Huizem vaart al sinds 1945 ieder jaar mee in de SKS klassen van de traditionale Friese competitie.

 • Sport
  23 februari 2015

  Bouwselect is hoofdsponsor van de Zuidlarense zwemvereniging Ritola. Sinds kort heeft de vereniging een nieuw clubtenue. Alle zwemmers, waterpoloërs, trainers en coaches zijn voorzien van een nieuw hemelsblauw poloshirt en marineblauw short.