Actueel

 • 27 november 2019

  Wij van Bouwselect hebben volgende week donderdag 5 december een wijziging in sluitingstijd. Vanwege Sinterklaas zijn wij vanaf 16:00 uur gesloten. Wij wensen iedereen alvast een fijne sinterklaasavond!

 • Blog
  7 oktober 2019

  De titel zegt het al. Er bestaan nog steeds veel vooroordelen over uitzendbureaus. Deze willen wij graag eens en voor altijd de wereld uit helpen. Want hoe zit het nou echt? Wij nemen je in deze blog mee hoe het er bij Bouwselect aan toe gaat! Lees je mee?

 • Blog
  4 september 2019

  Met een krapte op de arbeidsmarkt van de bouwsector zie je soms door de bomen het bos niet meer. Bouwselect helpt je op weg naar jouw droombaan. Lees verder.

 • Blog
  26 juli 2019

  Als bemiddelaar in de bouw houden wij ons uiteraard bezig met de ontwikkelingen in ons vakgebied. Een terugkerend begrip iedere zomer is de bouwvak. Maar de bouwvak, bestaat dat nog? De bouwcrisis is inmiddels achter de rug en de bouwsector is ontzettend druk. Met het Nederlandse klimaat zijn de zomermaanden toch juist ideaal om in […]

 • Blog
  11 juli 2019

  Ergens lijkt het je wel wat: iets anders proberen. Je staat stil en wilt meer uit jezelf halen. Of je wilt er financieel gezien nog wat meer op vooruitgaan. Dan is het misschien tijd om te switchen van carri√®re! Maar van baan veranderen is niet zomaar iets, dus waar moet je het zoeken? Zo maak […]