25 mei
Nieuws

Bouwselect op weg naar landelijke dekking met nieuwe vestiging Rotterdam

Door Dennis Pettinga

Het doel om met Bouwselect over een landelijke dekking te beschikken is er al langer. Deze ambitie komt door de nieuwe vestiging die vanaf heden in Rotterdam is geopend weer een stuk dichterbij. Wat dit voor Bouwselect, Rotterdam en de branche betekent? Bouwselects Regiomanager Rotterdam Carla Meeuwisse vertelt meer. 

Een landelijke dekking in de bouw

Bouwselect heeft inmiddels vier vestigingen. In Noord-Nederland is Bouwselect marktleider, waardoor de kennis en ervaring vanuit daar meegenomen wordt naar andere vestigingen, waaronder Rotterdam. Op het gebied van bouw en civiel staat Rotterdam niet stil. De vele projecten op dit gebied zorgen voor veel mogelijkheden. Daarnaast is het simpelweg een fantastische stad om te werken en fysiek aanwezig te zijn als organisatie.

Met een nieuwe locatie in Rotterdam is niet alleen onze havenstad voorzien van de expertise en de mogelijkheden van Bouwselect, maar worden ook steden als Den Haag, Leiden, een deel van Zeeland en Brabant meegepakt. De centrale ligging van Rotterdam was een van de andere redenen van Bouwselect om zich hier te vestigen. Ook de aanwas van veel nieuw bouw en civiel technisch en bouwtalent door de hogescholen willen we hier tegemoetkomen. 

Bouwselect naar Rotterdam: waarom?

“De detacheringsbranche is net als veel bedrijven vrij lokaal georiënteerd. Kandidaten uit het westen van Nederland zullen zich sneller laten bemiddelen door een bedrijf uit het westen. Fysieke vestigingen zijn daarbij belangrijk. In combinatie met het grote werkgebied in de regio Amsterdam was de keuze voor een nieuwe locatie snel gemaakt”, aldus Carla Meeuwisse.

Rotterdam en Bouwselect: de perfecte match

Wanneer we Rotterdam en Bouwselect naast elkaar zetten wordt meteen duidelijk dat er een sterke match is tussen de mentaliteit van beide. Door juist in crisistijd een nieuwe vestiging te openen en tegen de stroom in de te gaan, blijkt dat Bouwselect zich niet uit het veld laat slaan. Meeuwisse: “Hier kiezen we bewust voor. We zorgen dat we er zijn zodra alles weer in gang is. Dit past bij de krachtige ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Bouwselect is een van origine Gronings bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit”.

Interesse in Bouwselect?

Bouwselect koppelt de beste werknemers en opdrachtgevers aan elkaar zodat de perfecte match ontstaat. Vanaf heden ook in Rotterdam. Neem contact op voor vragen, bekijk ons aanbod in Rotterdam of ontdek al onze vacatures in de bouw

Wil je meer van onze blogs over de bouw lezen? Bezoek dan regelmatig onze actuele nieuws/blogpagina en houd onze social media kanalen in de gaten!