22 okt
Blog

Iedere dag weer op zoek naar het beste resultaat…

Door Loretta

Tegenwoordig is er binnen organisaties een grote behoefte om draagvlak te vinden binnen de maatschappij. Bedrijven kiezen ervoor om geld te doneren aan een goed doel, sociale voorzieningen te faciliteren zoals het Johan Cruijff voetbalveldje en het sponseren van een sportploeg.

Sport en prestaties leveren zijn in het DNA van Bouwselect nauw met elkaar verbonden. Oprichter en Directeur Sipke Meindertsma is net als de meeste medewerkers sportminded. Dit is één van de redenen dat Bouwselect al een aantal jaren nauw betrokken is bij een marathonschaatsploeg en sinds twee jaar nu ook hoofdsponsor is.

De marathonschaatsploeg en de accountspecialisten van Bouwselect hebben één gemene deler: zij gaan iedere dag weer voor het beste resultaat, zowel op de ijsbaan als op de werkvloer. De drang om iedere wedstrijd weer voor de beste uitslag te gaan is hetgeen dat de zeven schaatsers het meeste drijft.

Iedere kandidaat die zich bij Bouwselect meldt is voor de accountspecialisten een nieuwe “wedstrijd”. Een wedstrijd die gewonnen moet worden ofwel het vinden van “de betere baan in de bouw” voor onze kandidaten. Net als een marathonschaatswedstrijd is ook de wedstrijd die de accountspecialisten van Bouwselect spelen, een die onderhevig is aan allerlei factoren. Ervaring is belangrijk maar misschien nog wel belangrijkere aspecten bij het vinden van “de betere baan in de bouw” zijn persoonlijkheid, cultuur van het bedrijf en persoonlijke wensen. Net als een marathonschaatser die uit de wind wordt gehouden door zijn ploeggenoten en daardoor in de sprint als eerste over de finishlijn komt, dienen de accountspecialisten van Bouwselect de aanwezige factoren ook gezamenlijk in te zetten voor het beste resultaat.

Voor de accountspecialisten van Bouwselect staat het beste resultaat gelijk aan het vinden van de ideale baan voor zijn of haar kandidaat. Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar wat de accountspecialisten van Bouwselect voor jou kunnen betekenen in het vinden van jouw “betere baan in de bouw”? Neem dan contact met ons op.

Naast de sponsoring van de marathonploeg van Bouwselect investeert Bouwpartners in het opleiden en begeleiden van jong talent middels sponsoring van een nieuw opgerichte beloftenteam heren waar Bouwpartners de hoofdsponsor van is.

Wil je meer van onze blogs over de bouw lezen? Bezoek dan regelmatig onze actuele nieuws/blogpagina en houd onze social media kanalen in de gaten!