30 mei
Nieuws

Mooie voldoende voor dienstverlening Bouwselect

Door BLIXX

Werkzoekenden en werkgevers geven Bouwselect opnieuw een mooie voldoende voor de dienstverlening. Dit jaar (2013) is al weer het zesde jaar op rij dat Bouwselect onderzoek doet naar klanttevredenheid onder werkgevers en kandidaten.

Ieder jaar zijn kleine verschuivingen zichtbaar, maar in grote lijnen blijkt nog steeds een grote tevredenheid over de dienstverlening.

Net als eerdere jaren staat Bouwselect bekend om haar korte lijnen en persoonlijk contact. In vergelijking met andere detacheringbureaus wordt Bouwselect vooral gezien als no-nonsense en gedreven. Bijna iedereen (95,5%) van de respondenten zou Bouwselect aanbevelen bij vrienden en kennissen. De redenen die hiervoor worden gegeven zijn dat men de samenwerking prettig vindt en de goede bereikbaarheid. Dit zijn de punten waar we blijvend aandacht aan besteden.

Ook in 2013 zijn opdrachtgevers zeer tevreden met Bouwselect, wat tot uitdrukking komt in het rapportcijfer 7,6. Als positieve punten noemen opdrachtgevers het persoonlijk contact en de snelle afhandeling van zaken. Het nieuwe systeem voor urenregistratie komt als bij sommigen als verbeterpunt naar boven, al wordt deze door anderen juist als positief genoemd. Ook opdrachtgevers betitelen Bouwselect als no-nonsense en persoonlijk.