7 okt
Sponsoring

Ploegpresentatie schaatsteam Man en Mach

Door BLIXX

Donderdag 20 oktober is de ploegpresentatie van het schaatsteam Man en Mach, waarvan Bouwselect een belangrijke sponsor is. In het Best Western Hotel in Aduard zal de schaatsploeg in volledige samenstelling aanwezig zijn. De schaatsers zullen onder meer hun nieuwe schaatspak showen, waarop het logo van Bouwselect goed te zien is. De avond wordt gepresenteerd door Andries Nieuwenhuis (bekend als ‘stem van de Weissensee’) en begint om 20.00 uur. Bent u geΓ―nteresseerd? Dan bent u vanaf 19.30 uur van harte welkom om de ploegpresentatie bij te wonen en te genieten van een hapje en een drankje.

Over het team
Het team Man en Mach bestaat uit Daan Besteman, Ronald Kruijer, Johan Knol, Marco van der Tuin en de twee nieuwe rijders die dit jaar aan de ploeg zijn toegevoegd: Jorjan Jorritsma en Kevin Hoekstra. Piet Hijlkema en Jimmy Boonstra zijn als ploegleider en verzorger aan het team verbonden. Alwin Dogterom is de trainer van de ploeg.

Dat Bouwselect deze schaatsploeg een warm hart toedraagt, is niet vreemd. Wij ondersteunen graag regionale sporters en onze kernwaarden ‘persoonlijk, nuchter en eerlijk’ zijn waarden die ook in het marathonschaatsen terugkomen.