7 mei
Sponsoring

Bouwselect draagt graag een steentje bij! Ook in de strijd tegen kanker

Door BLIXX

Als maatschappelijk betrokken organisatie draagt Bouwselect graag haar steentje bij aan positieve initiatieven. Eén van de initiatieven waar wij nu hoofdsponsor van zijn is het team Hondsrug 4 Life dat meedoet aan de Alpe d’HuZes. We vinden het belangrijk om deze initiatieven te ondersteunen en zijn dan ook zeer verheugd dat we de kans hebben gekregen om ons steentje bij te dragen aan dit team.

Zoals in een reactie van hen te lezen valt zijn ze hier zelf ook zeer blij mee.

Bouwselect heeft tot onze grote vreugde besloten om team Hondsrug 4 Life te steunen in haar missie tegen kanker. Het team bestaat uit vijf jonge mannen die zo veel mogelijk geld bijeen verzamelen ten gunste van KWF Kankerbestrijding. Elk teamlid heeft zijn eigen doel gesteld, het ultieme doel is echter om ieder zes maal de Alpe d’Huez te beklimmen op één dag en alles voor het goede doel. Dit alles zal plaatsvinden op 6 juni 2013 tijdens het evenement Alpe d’HuZes welke live te volgen is op radio2 en de TV.
Wij willen Bouwselect, als een van de hoofdsponsors van ons team, bedanken voor haar bijdrage aan onze missie. Verder wensen wij Bouwselect een succesvolle toekomst toe.

Met vriendelijke groet,
Team Hondsrug 4 Life, bestaande uit Klaas Almoes, Nick de Groot, Jasper Houtenbos, Rob Bergmans en Tim Riemeijer.

We wensen deze toppers natuurlijk veel succces bij hun sportieve prestatie!