12 mei
Sponsoring

Bouwselect hoofdsponsor in het marathonschaatsen

Door BLIXX

In de sponsoring van (lokale) sportclubs heeft Bouwselect een mooie stap gemaakt: we zijn hoofdsponsor geworden van het Groningse marathonschaatsteam dat voorheen onder de naam Man&Mach actief was. “Met trots kondigen wij de geboorte van Marathon Schaatsteam BouwSelect aan”, aldus Bouwselect-directeur Sipke Meindertsma.

Op 12 mei heeft Meindertsma het sponsorcontract ondertekend. “Met dit hoofdsponsorschap vergroten wij onze naamsbekendheid en laten we zien waar Bouwselect voor staat: betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit. Want net als het schaatsteam hebben wij doorzettingsvermogen en gaan we voor succes op de lange termijn.”

Ook de marathonschaatsploeg herkent zich in Bouwselect; no-nonsense, nuchter en gedreven zijn kwaliteiten waar zowel Bouwselect als de marathonploeg om bekend staan.

Het marathonschaatsteam heeft eerder uitstekende prestaties geleverd en heeft grote ambitie, vooral op natuurijs. Dat hebben de schaatsers vorig jaar al laten zien op wedstrijden in Zweden (Grandprix) en op de Weissensee. Marathon Schaatsteam BouwSelect bestaat op dit moment uit de rijders Johan Knol, Kevin Hoekstra, Daan Besteman, Marco van der Tuin en Robin Snoek. De ploeg staat onder leiding van Piet Hijlkema en Bertjan van der Veen.

Ons schaatsteam volgen? Kijk op www.schaatsteambouwselect.nl