4 jun
Sponsoring

Bouwselect nieuwe sponsor marathonschaatsploeg

Door BLIXX

Bouwselect laat zijn sportieve hart weer spreken: het is (mede)sponsor geworden van het Selecteq schaatsteam, de ploeg van onder andere ‘marathoncrack’ Lammert Huitema. Vanaf komend seizoen is het logo van Bouwselect te zien op de schaatspakken van het eerste divisieteam van de ploeg.

Het is de volgende in een lange rij van sportsponsoringen die Bouwselect is aangegaan. Deze sponsoractiviteiten staat symbool voor de sportiviteit en winnaarsmentaliteit die het bureau in de genen heeft. Bouwselect steunt het liefst sporters uit Noord Nederland die in de regionale competities van zich laten horen. Selecteq is dan ook geen vreemde keus: deze Groningse schaatsploeg bestaat enkel en alleen uit rijders uit de noordelijke provincies.

Natuurijswedstrijd
Bouwselect is een oude bekende in het schaatsen. Een paar jaar geleden sponsorde het de natuurijswedstrijd Ronde van Duurswold, een schaatstocht op het Schildmeer van Steendam. Reden voor Edwin Mellema, voorzitter van het Selecteq schaatsteam, om een balletje op te gooien over een eventueel sponsorschap van zijn team.

Top 10
“Wij werken met verschillende co- en subsponsoren”, vertelt hij. “Bouwselect is bereid om het eerste divisieteam te ondersteunen, de opleidingsploeg. Naam en logo zullen te zien zijn op de schaatskleding van de teamleden Jaap Ketelaar, Teake Piet van der Werf, Barry de Vries en Kevin Spithorst. Allemaal rijders die de potentie hebben om top 10 te rijden. En dat betekent dat ze, mocht er een grote natuurijswedstrijd als de Elfstedentocht komen, automatisch in het peloton mee zullen rijden.”