21 jul
Sponsoring

Bouwselect steunt Ronald McDonald Kinderfonds

Door BLIXX

Afgelopen winter gingen ze naar Scandinavië, deze zomer zijn ze Groot-Brittannië doorkruist, met als einddoel Aberdeen in Schotland. Abel Jan Reitsema, gedetacheerd via Bouwselect, heeft ook afgelopen editie deelgenomen aan de CarbageRun, een rally met totaal 550 oude barrels van maximaal €500,-.

Abel Jan is met zijn team “Two and a half men” net weer terug in Nederland. Ook dit keer heeft hun oude Volvo de rit zonder problemen volbracht. De rit doorkruiste de prachtigste natuurparken en landschappen van Engeland, Wales en Schotland. Onderweg heeft het team verschillende ludieke opdrachten moeten uitvoeren. Zo moesten ze bijvoorbeeld de eerste dag in België Samson (van Gert) fotograferen in hun auto en hebben ze op dag vier een flesje Monty Python’s Holy Grail bier mee moeten nemen naar de finish. Veel opdrachten hebben ze met succes kunnen volbrengen, wat ze uiteindelijk de 20e plaats van de 550 teams heeft opgeleverd!

Naast al het plezier wat ze hebben gehad heeft het team ook deze editie weer aandacht gevraagd voor een goed doel. Dit keer is er geld opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit fonds heeft o.a. in Nederland 15 huizen opgericht vlakbij ziekenhuizen, zodat ouders van kinderen die opgenomen zijn in het ziekenhuis dichtbij kunnen overnachten. Zo hoeft een ziek kind zijn of haar ouders niet te missen. Daarnaast maken ze mogelijk dat gezinnen met kinderen met lichamelijke of geestelijke beperkingen eens een keer op vakantie kunnen.

Bouwselect steunt dit initiatief van harte en heeft het team ook deze editie weer gesponsord.