10 sep

Bouwselect te zien bij de Eredivisie

Door Dennis Pettinga

Dat team Bouwselect affiniteit heeft met sport is een feit. Ons team bestaat uit meerdere fanatieke sportliefhebbers, wat zich uit in een hoge betrokkenheid bij sportactiviteiten. Al een aantal jaren zijn wij hoofdsponsor in de schaatswereld met een eigen schaatsteam. Dit jaar breiden we ons sponsorschap uit richting de voetbalwereld. Vanaf deze maand is Bouwselect zichtbaar tijdens de voetbalwedstrijden van de Eredivisie!

Groeiambitie

Adverteren tijdens Eredivisie wedstrijden is de volgende stap voor Bouwselect richting professionele groei. Als hΓ©t uitzend- en detacheringsbureau voor bouwend Nederland hebben wij de ambitie om ons netwerk aan opdrachtgevers en kandidaten verder uit te breiden. Zo zijn wij in staat om nog meer werkzoekenden te helpen aan hun ideale baan en de juiste kandidaat aan de juiste vacature te matchen.

Adverteren tijdens de Eredivisie

Eind augustus zijn de eerste voetbalwedstrijden van de Eredivisie in Nederland van start gegaan. In de maanden september en oktober zullen de reclames van Bouwselect te zien zijn. Deze kun je tijdens de wedstrijden bewonderen in verschillende virtuele uitingen. Dit zal op en rondom het speelveld te zien zijn voor de kijkers vanuit huis. Doelpunt? Bij Bouwselect vieren we successen. Vind onze reclames direct achter het goal! 

Zaterdag 11 september zal de eerste voetbalwedstrijd plaatsvinden waarin Bouwselect te zien is. Spot jij onze reclames tijdens het supporten van jouw favoriete club?

Over de Eredivisie

De Eredivisie is de hoogste voetbalafdeling in Nederland in de betaalde competitie. In de Eredivisie wordt gestreden om het landskampioenschap betaald voetbal. De competitie begint in augustus en eindigt in mei, met vaak nog een winterstop in januari. Alle wedstrijden in de Eredivisie worden zowel live als in een samenvatting op televisie uitgezonden. De samenvattingen zijn te zien bij NOS Studio Sport. Doorgaans wordt er gespeeld op vrijdag, zaterdag en zondag. 

Zijn wij op zoek naar jou?

We zoeken de verbintenis met kandidaten die naast de liefde voor voetbal, de sprong willen wagen en klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière in de bouw. Ben jij een starter in de bouw, op zoek naar jouw eerste baan? Of ben jij al een aantal jaren werkzaam in de bouw, maar klaar voor de volgende stap? Laat ons jou helpen. We beschikken over een ruim aanbod vacatures en opdrachten. Bekijk onze bouw vacatures of neem contact met ons op!