29 mrt
Sponsoring

Jouke Hoogeveen naar Schaatsteam Bouwselect

Door Loretta

Marathonschaatser Jouke Hoogeveen zal komend seizoen uitkomen voor Schaatsteam Bouwselect. De routinier komt over van het team De Haan Westerhoff. De 39-jarige Hoogeveen zit nog vol ambitie en ziet deze kans als een mooie stap naar een team dat vooruitkijkt.

Naast marathonschaatsen, is Hoogeveen ook al jaren actief op de 5 en de 10 km. Twee keer reed hij een World Cup en afgelopen seizoen scherpte hij zijn Persoonlijke Records aan op deze afstanden. Op natuurijs kwam Hoogeveen tot diverse podiumplaatsen, waaronder zijn overwinningen op de Weissensee en in Zweden op het Runnmeer. Zowel in 2012 als in 2014 won hij het algemeen klassement op natuurijs, de zogenaamde KPN Grandprix om het groene pak.

Op kunstijs en zeker op natuurijs hoopt Hoogeveen samen met de mannen van Schaatsteam Bouwselect wederom progressie te boeken. Sipke Meindertsma, directeur van hoofdsponsor Bouwselect zegt hierover het volgende: “We zijn ontzettend trots dat Jouke Hoogeveen zich kan vinden in ons ambitieniveau en we gaan ervoor om het niveau van afgelopen seizoen te prolongeren.”

Bouwselect voor de betere baan in de bouw, zet mensen in beweging.