7 mrt
Sponsoring

Schaatsteam Bouwselect beëindigt succesvol seizoen

Door Verine van Tol

Na de driedaagse op natuurijs en de finale van de KPN Cup in Amsterdam is er een eind gekomen aan het marathonschaatsseizoen 2017-2018. Een lang en mooi seizoen, waarin Schaatsteam Bouwselect mooie successen heeft beleefd en grote stappen heeft gemaakt. Team Bouwselect eindigde als vierde in het eindklassement van de KNP Cup, een resultaat waar wij als sponsor enorm trots op zijn.

Wij bedanken de schaatsers en begeleiders voor hun inzet. Ook bedanken wij de medesponsoren van Schaatsteam Bouwselect: Bouwpartners, Man&Mach, Hotel Restaurant Aduard, DITO, Lorini, Adviesburo Van der Plas, Evo, Zechsal, Egbert Egberts, Arts&Dier en Martini Reclamemakers. Zonder hun ondersteuning waren de behaalde prestaties niet mogelijk geweest.

We kijken verwachtingsvol uit naar het volgende schaatsseizoen, waarin Bouwselect wederom hoofdsponsor van de schaatsploeg is. Voor nu wensen wij de schaatsers eerst een welverdiende rustperiode. We zien Schaatsteam Bouwselect nog even terug op 23 juni, als het team meewerkt aan het fietsevenement van Bouwselect. Meer informatie hierover volgt.

Wedstrijdverslag finale KNP Cup