15 mrt

Sipke voor Beginners

Door Loretta

Speciaal voor startende ondernemers geeft Sipke Meindertsma, directeur/eigenaar van Bouwselect en Bouwpartners, gratis 20 gezonde tips weg. Leerzaam voor start-ups, voor scale-ups en zelfs voor gevestigde bedrijven die al een tijdje meedraaien. Zeg nou zelf, dan hoor je het ook eens van een ander. Waarom precies 20 tips? We bestaan dit jaar 20 jaar, vandaar. Meteen een mooie manier om Sipke en Sipke’s stijl wat beter te leren kennen. Best een boeiende ervaring op zich, horen we wel eens. Kom maar door Sipke, we luisteren aandachtig!

Alle tips worden gedeeld op zijn persoonlijke LinkedIn pagina: Sipke Meindertsma. Klik door en nodig hem meteen uit voor een connectie! Naast de ondernemerstips deelt hij ook met regelmaat inzichten over de bouwsector. Te interessant om te missen!

Heb jij de ondernemerstips toch liever in één overzicht bij elkaar? Geen probleem! Vanaf nu zijn deze ook te downloaden in een overzichtelijke Whitepaper via onze website. Klik daarvoor snel door op onderstaande link en ontvang de whitepaper rechtstreeks in je eigen mailbox!

➡ Download hier de whitepaper!

Een mooie bonus: in onze whitepaper lees je alvast één tip vooruit!