25 nov
Nieuws

TV-programma Utopia zoekt bouwkundigen

Door BLIXX

Het televisieprogramma Utopia is op zoek naar kandidaten met een bouwkundige achtergrond. Hieronder vind je de oproep van Talpa Media, het productiehuis dat Utopia maakt.

 

Utopia gaat door en jij kunt hier deel van uitmaken!

In het SBS6-programma Utopia bouwt een groep van vijftien zeer diverse mensen aan een compleet nieuw bestaan. Zij proberen elk hun ideale samenleving te creΓ«ren. Dit doen ze met zeer beperkte middelen, maar ze zijn wel vrij om dit naar eigen besluitvorming uit te breiden.

Utopia is nu bijna een jaar bezig en gaat volgend jaar door. We zijn op zoek naar kandidaten die het avontuur durven aan te gaan. Kandidaten die laten zien waar ze goed in zijn. Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van deze nieuwe samenleving?

Architecten, civiel techneuten en ingenieurs

Wij zoeken een gemotiveerde architect, civiel techneut of ingenieur. Iemand die bereid is samen met de overige bewoners Utopia een onderscheidend uiterlijk te geven en te voorzien van innovatief design gericht op het vergroten van het comfort. Een creatieve man of vrouw die voor onbepaalde tijd het Utopia terrein willen betreden. Echte doeners en aanpakkers met een duidelijke visie. Kortom, mensen die het verschil willen maken.

Herken jij jezelf hierin? Dan is dit je kans!

Stuur ons een mail of bel ons voor meer informatie.

Mail naar: utopia@talpamedia.com of bel ons op 06-52776757.