Bouwselect heeft oog voor type mens

Door: Nanda Dijkstra

Een vrouwenbaan in een mannenwereld. Zo omschrijft bouwkundige Nanda Dijkstra haar functie als werkvoorbereider service en onderhoud bij Heijmans Bouw. Na een aantal banen die het net niet waren, heeft ze dankzij Bouwselect nu werk waarin ze helemaal op haar plaats is.

“Mijn werk bestaat vooral uit regelen”, vertelt Nanda. “Eigenlijk doe ik allerhande voorbereidende werkzaamheden. Ik zorg voor de inkoop van materialen, ik vraag offertes aan, maak planningen en bouwtekeningen. Ik doe de werkvoorbereiding voor diverse klussen zoals de renovatie van een woning, maar ook het vervangen van deuren in een kantoorpand of een grote keukenrenovatie voor een woningbouwcoöperatie. Een vrouwenbaan in een mannenwereld, eigenlijk.”

Communicatie
Ze zou het ieder andere werkzoekende aanraden om zich bij Bouwselect in te schrijven. Bouwselect nam regelmatig contact op. Deze communicatie heeft Nanda als prettig ervaren. “Bouwselect is een betrokken bedrijf dat je goed op de hoogte houdt. Daarnaast hebben de mensen van Bouwselect heel goed oog voor wie je bent en welk bedrijf bij je past.”