Bouwselect spreekt de taal van de sector

Door: Ludo Van Dooren

Bekend met de specifieke markt en de focus op het noorden van het land. Dat waren voor Esha Infra Solutions, producent van wegonderhoudsproducten, de redenen om met Bouwselect in zee te gaan. “Bouwselect spreekt de taal van de sector”, aldus directeur Ludo van Duuren.

Van Duuren: “Ongeveer 3 jaar geleden kwamen wij in contact met Bouwselect. Eerst hadden we een algemeen, oriënterend gesprek en omdat dat gesprek beviel, besloten wij een zoekvraag bij Bouwselect uit te zetten. Inmiddels hebben wij twee werving- en selectieopdrachten laten uitvoeren: een voor een uitvoerende functie en een voor een salesfunctie.

Bouwselect springt er uit ten opzichte van andere bureaus omdat het de focus heeft op het noorden van het land. Anderen werken vaak landelijk en dan ligt de nadruk meestal op andere regio’s. Daarnaast kent Bouwselect de sector infrastructuur door en door. Dat zorgt ervoor dat je gemakkelijk met elkaar praat.”

Ontspannen en informeel
De samenwerking bevalt. “Bouwselect heeft een ontspannen manier van werken”, zegt Van Duuren daarover. “Je praat op een relaxt niveau met elkaar, niet formeel. Ook is Bouwselect goed bereikbaar, professioneel en altijd bereid tot luisteren en vragen beantwoorden. Ook nadat de selectietrajecten waren afgesloten, nam Bouwselect geregeld contact op om naar het wel en wee van de geplaatste werknemers te informeren. Die manier van werken geeft vertrouwen.”