Vacatures Revit Tekenaar

De stage sluit perfect aan op mijn opleiding

Door: Mustafa Sacik

Mustafa Sacik is derdejaars student Bouwkunde aan het Alfa College in Groningen. Op zoek naar een stageplek schreef hij zich in bij Bouwselect om op de hoogte gehouden te worden van vacatures. In zijn mailbox ontving hij een vacature voor een stage bij Syplon Bouwmanagement. Na telefonisch contact met Bouwselect was de stage gauw rond.

“Inmiddels loop ik al een paar maanden stage bij Syplon. De stageplek is me op mijn lijf geschreven. Wat ik leuk vind is dat ik hier het vak in de praktijk kan leren en dat het werk divers is. Ik doe ervaring op met alles rond beheer & onderhoud, bouwadvies en bouwmanagement. Ik heb bijvoorbeeld bouwtekeningen bekeken, een ruimtestaat opgesteld en een noodverlichtingsplan gemaakt. En ik krijg te maken met allerlei soort klanten: van onderwijs en overheid tot retail.”

“De stage sluit perfect aan op mijn opleiding. Ik werk veel met autocad, waar ik op school mee heb leren omgaan. Nu doe ik praktische ervaring op en merk ik dat ik het steeds beter kan toepassen. Ook het contact met de collega’s is goed. Er is een leuke werksfeer en ik word goed begeleid. Als ik vragen heb, wil iedereen me helpen.”

Mustafa treft de mensen van Bouwselect nog af en toe als die voor zaken bij Syplon op kantoor zijn. “Er vraagt dan altijd wel iemand hoe mijn stage bevalt. Ik blijf nog tot half februari bij Syplon. Als ik voor de eindstage van mijn opleiding weer een stageplek nodig heb, zal ik zeker weer bij Bouwselect aankloppen.”