14 feb
Nieuws

Een nieuw gezicht bij Bouwselect!

Door Loretta

Naast het uitzenden van professionals, maken wij ze bij Bouwselect ook! Begin februari kregen wij een nieuw gezicht in ons team die het aankomende jaar als stagiaire werkzaam zal zijn bij Bouwselect, we willen haar, Sanne Alssema, dan ook graag aan jullie voorstellen!

Een vriendelijk, gedreven en actief familiemens

Sanne is 17 jaar en zit momenteel in haar tweede jaar van de opleiding Human Resource Management aan het Alfa College te Groningen. Sanne omschrijft zich als een mensen mens wat zich zowel privΓ© als op studie en zakelijk gebied uit, het contact met mensen en hen zo goed mogelijk te helpen motiveert haar!

Vier dagen lang op kantoor zitten kan soms best wel zwaar zijn maar ondanks dat bokst ze het voor elkaar om 3 tot 4 keer per week zowel als speelster en coach op het volleybalveld te staan. Zo gedreven zijn zegt veel over een persoon en in dit geval past Sanne zeker bij het team van Bouwselect!

”Groeien is springen in het onbekende elke keer weer.”
     Sanne Alssema – Stagiaire Bouwselect

Op een informele manier veel werk verzetten

Bij Bouwselect werken we samen in een informele setting waarbij er door hard werken ook ruimte is om te kunnen lachen met elkaar en op die manier nΓ³g productiever te zijn. Op deze manier willen wij Sanne het komende jaar veel bijleren over ons, de uitzendbranche, het human resource vakgebied en daarbij ook haarzelf!

Ze is ervan overtuigd dat zij bij ons daarvoor op de juiste plek is en we zullen dan ook ons best doen om het aankomende jaar samen met Sanne tot een succes te maken, zodat zij zich kan oriΓ«nteren op een leerzame toekomst!