23 nov
Nieuws

Het Bowlinguitje van Bouwselect was weer een succes!

Door Loretta

Donderdag 14 november was het zover, het jaarlijkse bowlinguitje van Bouwselect! Deze keer heeft het bowlinguitje plaatsgevonden in Bowling & Party Centrum Drachten te Drachten en hebben wij vervolgens van een heerlijk Tjeukemeer Buffet mogen genieten bij het Van der Valk Hotel wat boven het Bowling & Party Centrum zit.

Rond 18 uur werden alle interne en externe medewerkers van Bouwselect verwacht in de bowlinghal voor een kop koffie / thee en een plak cake. Na een half uur de tijd gehad te hebben om even bij te kletsen, werd iedereen verzocht om de bowlingschoenen aan te trekken en van start te gaan met de bowling competitie.

Na 1,5 uur fanatiek aan het bowlen geweest te zijn, werd het tijd om aan te schuiven bij het buffet. Nadat iedereen de soep op had en het tijd werd om door te gaan naar het hoofdgerecht, werd de uitslag bekent gemaakt van het bowlen! Dit jaar was er naast de poedelprijs, een 1e, 2e en 3e prijs. De 1e prijs bestond uit een bowlingbeker, de 2e en 3e prijs was een lekkere Bouwburger en de poedelprijs was een Bouwselect paraplu onder het motto β€œNa regen komt zonneschijn”.

De uitslag was dit jaar als volgt:

1e plaats: Jannet de Vries met een totaal van 294 punten.

2e plaats: Dennis Schoonbergen met een totaal van 274 punten.

3e plaats: Wytze Gerbenzon met een totaal van 260 punten.

De geslaagde bowlingavond werd afgesloten met een heerlijk dessert en een kopje koffie. Op naar volgend jaar!