3 jun

Onze nieuwe Carrière Coach: Jeroen Arbon!

Door Loretta

Gratis persoonlijk advies van onze eigen carrière coach. Wat een uitkomst!

Twijfel je over de volgende stap in je loopbaan? Heb je eigenlijk helemaal nog geen idee wat voor jou de mogelijkheden zijn? Geen nood. Carrière coach Jeroen Arbon snapt die vragen. Ga eens met hem praten – en binnen 1 uur weet je meer. Ook dingen waar je zelf misschien niet snel aan zou denken. Kost niks, kan een hoop opleveren! 

Dit zegt Jeroen er zelf over:

“Ik heb in mijn jaren bij Bouwselect al flink wat intakegesprekken gevoerd; samen meteen gericht op zoek naar een baan. Dus ervaring in die hoek heb ik genoeg. Dit lijkt er in de verte wel op, maar het is veel persoonlijker en breder. In mijn rol als carrière coach zit ik er niet met een commerciële instelling, niet om snel iets te verkopen. Als je met een vraag in de knoop zit, wil ik je zo goed mogelijk helpen. Mag ook best een vage vraag zijn. Ik kan heel goed luisteren – en ik vraag wel door. Vertel maar gewoon wat je leuk zou vinden! De een vraagt na afloop van ons gesprek meteen om een concreet intakegesprek voor ander werk, de ander besluit zelf wat te doen met de nieuwe informatie. Bijvoorbeeld intern bij het bedrijf waar hij of zij al werkt.”

Twijfel?

“Ik kan me voorstellen dat je denkt: een coach van 25? Wat weet zo’n jongen er nou van? Gelukkig nemen ze je al heel snel serieus, als ze merken dat ik elke dag, dag-in-dag-uit, serieus met de wensen in de bouwbranche bezig ben. Ik weet precies wat er speelt. Mijn eerste gesprek als coach was met een vrouw die twijfelde over haar eerste carrière stap. Ze had haar studie bouwkunde niet helemaal kunnen afmaken (pauze vanwege jonge kinderen), het laatste half jaar ontbrak voor een diploma. Ze vroeg: moet ik eerst terug naar school of ga ik het ook wel redden zonder papiertje? Ik raadde haar aan om op zoek te gaan naar een ‘werkend leren traject’; de vraag naar goede vakmensen is daar nu groot genoeg voor!” 

Maak nu een afspraak!