23 jan
Nieuws

Succesvolle sponsorbijeenkomst tijdens Bouwselect Marathon Cup

Door Verine van Tol

Op 20 januari werd in sportcentrum Kardinge, Groningen, de Bouwselect Marathon Cup verreden. Tegelijkertijd vond de sponsorbijeenkomst van Schaatsteam Bouwselect plaats. Met de aanwezigheid van 147 genodigden was het een succesvolle bijeenkomst. Klanten, werknemers en mensen die via Bouwselect werken, maar ook alle andere betrokkenen bij het schaatsteam waren erbij. Er werd volop genetwerkt, gegeten en gedronken en natuurlijk genoten van de wedstrijd. Schaatsteam Bouwselect werd voorgesteld aan het publiek waarbij de schaatsers vragen beantwoordden. Ook waren er presentaties van de sponsoren en vrijwilligers die bij de schaatsploeg betrokken zijn.

Bouwselect-directeur Sipke Meindertsma is blij met de grote opkomst: β€œHet was een geslaagde bijeenkomst. Natuurlijk ging het tijdens de Bouwselect Marathon Cup om de sport, maar op de sponsorbijeenkomst speelde ook zeker het onderhouden van zakelijke relaties een rol. Er was alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten en spreken.”

De Bouwselect Marathon Cup werd een prachtige wedstrijd, waarin Schaatsteam Bouwselect uitstekend presteerde. De Bouwselect-schaatsters reden voorin het peleton en eindigden in de massasprint op een 8e (Johan Knol). 9e (Mart Bruggink), 10e (Robin Snoek), 11e (Marco van der Tuin) en 19e (Daan Besteman) plaats. Het leverde een 2e plaats op in de daguitslag van het ploegenklassement, waarin Schaatsteam Bouwselect al geruime tijd 4e staat. Johan Knol bekleedt de 5e plaats in het algemeen klassement.

Voor een volledig verslag, zie website Schaatsteam Bouwselect