28 nov

“Want ieder kind verdient een Sint”.

Door Loretta

Bij Bouwselect staan wij voor duurzame relaties. Een goed voorbeeld hiervan is Pieter de Boer van Eemshout Prefab, een enthousiast houtskeletbouwbedrijf. Al jaren helpen wij hen aan toppers voor op de werkvloer.

Bouwselect consultant Jeroen: “Mijn eerste bedrijfsbezoek en mijn eerste plaatsing destijds was bij Eemshout. De samenwerking loopt echter al veel langer en zijn er continu mensen via Bouwselect bij hen aan het werk. Alle collega’s uit Groningen kennen Pieter inmiddels wel. Even een belletje en je kunt bij hem altijd langskomen voor een bak koffie”.

Dat we samen sterker staan dat is ons wel duidelijk! Dit jaar is er uit de goede relatie meer voortgekomen. Zo hebben wij een bijdrage geleverd aan het goede doel waar Pieter zich voor inzet. Naast zijn werk bij Eemshout is hij namelijk voorzitter van serviceclub Rotaryclub Groningen Noord. Een serviceclub wil zeggen: de leden steunen op verschillende wijzen hun medemensen.

In het bijzonder doneerde Bouwselect aan de Noot-actie. Een cadeautje krijgen op 5 december is niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. De inkomsten van de Noot-actie worden hiervoor ingezet via Humanitas in Groningen. Zij verzorgen elk jaar in de aanloop naar Sinterklaas een speelgoedactie.

Pieter de Boer (van Eemshout) voorzitter: β€œWij hopen met deze actie een bijdrage te kunnen leveren aan het geluk van diverse kinderen. Want ieder kind verdient een Sint”.

Je kunt overigens nog doneren tot 5 december. Doe je ook mee? ➑ https://nootpakket.nu/