Nieuwbouw vacatures in Groningen

Het huizentekort in Nederland valt iedereen op. Ook in de stad en provincie Groningen is dat niet anders. Het aantal nieuwbouwhuizen in Groningen wordt de komende jaren dan ook flink uitgebreid, wat tevens voor veel vacatures in de nieuwbouw in Groningen zorgt. 

Nieuwbouw nodig door groot huizentekort

Door het grote aantal huizentekort is hoeveelheid nieuwbouwprojecten in Groningen gestegen. De vele nieuwbouwprojecten zijn essentieel om de leefbaarheid in diverse gebieden te optimaliseren. De bouw van nieuwe woningen, goede bereikbaarheid en energietransitie zijn hierbij speerpunten. Niet alleen in Groningen, maar ook in de Randstad, waar Bouwselect tevens actief is, worden veel nieuwe woningen gebouwd. 

Werken in de nieuwbouw

De nieuwbouwprojecten hebben vooral betrekking op woningen voor mensen met lagere inkomens, maar ook voor senioren, studenten en starters. Het bouwen van betaalbare woningen is hiervoor belangrijk. Wil je werken in de nieuwbouw? Vind functies als werkvoorbereider, calculator of projectcoördinator in de nieuwbouw bij Bouwselect.

Bouwselect biedt vacatures in de nieuwbouw

Bouwselect biedt uiteenlopende functies in de bouw in Groningen aan. Hiertussen vind je ook diverse vacatures van woningbouwcorporaties of projectontwikkelaars in Groningen op het gebied van woningbouw. Bekijk ons vacature aanbod, stuur je CV in en solliciteer. Weet je niet welke functie het beste bij jou past? Bouwselect helpt je graag bij het maken van jouw carrièrekeuzes!